Victor Muller going red

Publicerat: januari 27, 2017 i Aktuellt, Uncategorized

victor-muller

Läser om SAAB-rättegången i SvD och kan inte låta bli att le över hur Victor Muller använder och exponerar sin röda energi. SvD rapporterar bland annat att ”Victor Mullers röst är intensiv som en svetslåga”. För dem av er som varit i kontakt med min bok så vet ni att just intensiv och svetslåga är ett par huvudingredienser.

Victor Muller är svårt trängd. När någon med mycket rött hamnar i en pressad situation kommer beteendet fram ännu tydligare. Victor sitter framåtlutad under rättegången, som i attackläge. Han pratar lika kraftfullt som åklagaren och är blixtsnabb i svaren, ibland nästan uppläxande. Han är på krigsstigen. Inom honom tänker jag – men det är bara en gissning – att det finns en röst som säger: ”jag ska visa de djävlarna”.

För mig tänds svetslågan främst av tre saker: engagemang, utmaningar och orättvisor. När jag läser Victors kommentarer lyser just orättvisa genom. Det betyder inte alls att han är oskyldig, bara att han själv tycker det. Alternativt att allt han gjort för SAAB och Sverige borde med råge väga upp för lite skatteplanering.

Ska bli intressant att fortsätta följa rättegången, av många skäl 🙂.

Läs hela artikeln här: Heta ordväxlingar mellan Muller och åklagaren

Kommentarer inaktiverade.