Röd föreläsning för meditationsjätte

Publicerat: februari 1, 2017 i Aktuellt

Mindsunlimitedlogo.png

Mina första framträdanden om det röda är nu bokade. Först ut är Minds Unlimited; Sveriges näst största företag inom Mindfulness som tränar tränare och utbildar företag och organisationer i Mindfulness. Kunder är bland annat PwC, Riksdagen och Vattenfall.

För alla med mycket rött är meditation ett sätt att öka fokusering och skapa lugn som jag rekommenderar. Minds Unlimited och jag delar samma syn på meditation som en motvikt till den röda energin, så vad kan jag rimligtvis lära dem under min lunchföreläsning i mitten av februari? Jag vet inte säkert men jag kommer iallafall prata om hur det känns att förlora kontrollen över sin svetslåga och hur jag återvann den med hjälp av en fyrastegsmodell. Och om de tusen myror som terroriserade mig när jag började med meditation för tio år sedan och hur de med tiden och med träning lugnat ner sig.

Läs gärna mer om Minds Unlimited här: Minds Unlimited

Kommentarer inaktiverade.