Pappa är full igen

Publicerat: oktober 30, 2017 i Aktuellt

Min kompis tittar forskande på mig och säger: ”borde du inte veta hur man gör vid det här laget?” Jag ångrar nästan att jag berättade om stressen över allt som händer just nu. Den här veckan har jag verkligen trillat dit igen och tappat kontrollen.

Tro mig, det tar emot att skriva det här; att exponera en dalsänka när jag kanske förväntas stå på toppar och joddla som en frejdig tyrolare. Men jag är varken tyrolare eller fullfjädrad guru utan en kille mitt i striden. Och här kommer en sanningsenlig rapport från slagfältet.

Den här veckan kolliderar mässförberedelser, en hemsida som ska gå live, skolans föreläsning om internetbeteende och en bunt saker till. Aktiviteterna är för många och jag går till pressad prestation och öser på. Jag tappar lugn och jag försakar saker: det är ostädat hemma, tvättkorgen är helfull och kylen halvtom, stygnen från födelsemärkesoperationen sitter kvar fast de redan skulle tagits bort och på andra sidan stan väntar en mor fortfarande på att hennes son ska höra av sig.

Vad händer bakom kulisserna?
Jag ser beteendet.
Jag accepterar det som en naturlig del av resan.
Jag skriver om det.
Sedan låser jag upp kasunen och söker efter rätt balansvapen att möta angreppet med….

Fortsättning följer.

 

 

Kommentarer inaktiverade.